Beste dansers

Recent contact met de manager van het Cultuurcafé leerde ons dat momenteel het café niet wordt verhuurd aan derden. Het mag slechts worden gebruikt door studenten en personeel van de Universiteit. Wanneer dit beleid wordt veranderd is niet te zeggen. Ook wanneer er versoepelingen in het landelijk Coronabeleid komen wil dit niet automatisch zeggen dat wij weer kunnen overgaan tot huur van het café. Met andere woorden: het kan misschien nog heel lang duren voordat wij daar weer kunnen dansen.

Om die reden zijn Leonore Cremers en ik (Nico Meijerink) ons aan het oriënteren op een andere locatie. Wij doen dit samen met Titia Verbeet en Annemieke van Ballegoijen die zich gelukkig aanmeldden het bestuur te versterken. Ons eerste doel nu is het vinden van een geschikte locatie waar we met 75 personen kunnen dansen. Dit lijkt voorlopig het aantal te zijn waarmee gedanst kan gaan worden. Het zal dan ook zo zijn dat we moeten gaan werken met digitale ticketverkoop vooraf. Zoals eerder gemeld willen en moeten houden wij ons aan de landelijke richtlijnen in deze. Deze zijn zoals ieder weet aan veranderingen onderhevig, dus nu nog niet te zeggen hoe het zal zijn ten tijde van een eventuele doorstart.

Mochten er mensen zijn die zin hebben het bestuur verder te versterken, ook in de toekomst: graag...laat maar weten via mail of telefoon (Nico: 06-20704826). Verder kunnen wij suggesties gebruiken voor geschikte locaties: in Nijmegen. Via de website kunnen jullie eventuele nieuwe info vinden. Liever geen vragen via de mail want het is praktisch gezien te intensief om individuele vragen te beantwoorden vanwege het grote aantal.

We hopen komend jaar hoe dan ook ergens te kunnen dansen en doen ons uiterste best hiervoor.

Hartelijke groet,
Nico Meijerink, Leonore Cremers, Titia Verbeet, Annemieke van Ballegoijen
Swing je vrij 

 

 

 

Steeds op de 2e zaterdag, behalve in juli en augustus.
Locatie: Cultuurcafé (ingang Pieter Bondamplein).  Bij Universiteit 


NB: Niet parkeren vlak bij Cultuurcafé, maar op de grote Parkeerplaats aan de
andere kant
van de Heijendaalseweg. Je krijgt hier wel een kaartje, maar kunt er gratis parkeren.
 

    
                                    
 
   Swingen van  :     21.00 -  01.00 u.
                                                        

  Wil je extra berichten ontvangen via onze mailinglist ?

   mail dan je emailadres naar : swingjevrij@live.nl   
    

 

 Gevraagd; twee mensen die mee willen helpen bij het bestuur